Welkom

splash3

Nieuws

Zoeken naar oplossingen om uit de crisis te komen

Jongeren tot en met 18 jaar mogen van het kabinet weer buiten sporten. En kinderen tot 12 jaar hoeven zich niet aan de anderhalve meter regel te houden.

NOC*NSF, de sportbonden en de VSG hebben een protocol verantwoord sporten voor kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar opgesteld.

Hiermee kunnen gemeenten en uitvoerende partijen richting geven hoe te handelen en aandachtspunten voor nadere uitwerking aanreiken.

Hierbij willen de organisaties zoveel mogelijk ruimte bieden voor lokaal maatwerk, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM.

De zwembaden blijven sowieso tot 20 mei dicht en wachten de ontwikkelingen rondom het coronavirus af maar zijn wel aan het nadenken over hoe men na 1 juni eventueel weer open zou kunnen gaan.

Er liggen nog wel een aantal vraagstukken die opgelost moeten worden. De branche is bezig met het opstellen van algemene protocollen die binnenkort worden verwacht.

Het gaat daarbij vooral om routing, hygiëne, veiligheid en vooral de aantallen bezoekers die je wel of niet kunt toelaten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl