Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zoeken naar de juiste oplossing

Er komt definitief geen nieuw zwembad in de gemeente Oude IJsselstreek. De gemeente vindt een nieuw zwembad te duur. De drie bestaande baden kunnen echter alleen open blijven als er private marktpartijen zich melden. De gemeenteraad wil jaarlijks 600.000 euro bezuinigen op de zwembaden. Het gaat om  het Van Pallandtbad in Varsseveld, De Blenk in Ulft en De Paasberg in Terborg. Voor het vinden naar een oplossing heeft het college van B & W een prioriteitenlijst opgesteld: op nummer 1 staat De Blenk, op nummer 2 het Van Pallandtbad en als derde De Paasberg.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.