Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zo snel mogelijk een nieuwe De Boetzelaer

Als het aan directeur Peter Wielaart ligt wel. De emoties zijn een beetje ingedaald en er worden alweer plannen gesmeed om dit te realiseren.

Dat het zwembad leeft in het Westland blijkt wel uit het feit dat een crowdfundingsactie in een korte tijd zeer succesvol is geworden.

De directeur die dit jaar met pensioen zou gaan heeft dit nu uitgesteld om mee te werken om aan wederopbouw van het zwembad.

Hoe het zwembad eruit zal komen te zien is nog niet bekend maar de ambitie is er om een energiezuinig en duurzaam zwembad te gaan bouwen.

Eerst moeten nog alle technische zaken afgehandeld zoals de verzekering. De Boetzelaer in Monster zal uit de rokende puinhoop herrijzen is het motto.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.