Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zo leuk en inspirerend is het werken in een zwembad

Net als het weer, is elke dag anders in zwembad Wolfslaar in Breda. Het zwembad van Optisport kom met een leuke en spontane video om mensen te interesseren voor een job in het buitenbad.

En dat met de volgende inspirerende tekst:
”Jij zorgt dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren.
Samen met je collega’s zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is. Naast dat je aan de badrand staat, werk je ook in de horeca en bij de kassa.
Je staat hierbij voor en achter de bar te stralen, verkoopt toegangsbewijzen of werkt in de keuken om snacks te bereiden.”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=C8LO1vX7cnk

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.