Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zijn nu alle dakconstructies van zwembaden veilig?

We zouden het bijna vergeten maar gemeenten zijn door het Rijk verplicht om er op toe te zien dat er geen ondeugdelijk roestvrijstaal bevestigingsmateriaal in de dakconstructies van zwembaden zit.

Of iedere gemeente in Nederland hier inmiddels aan voldoet blijft gissen. RTL Nieuws heeft er in 2018 onderzoek naar gedaan en kwam erachter dat er nog veel werk aan de winkel was.

In de gemeente Hardenberg hebben ze het in ieder geval wel op de rit en voldoen dertien van de veertien overdekte zwembaden aan de veiligheidseisen met betrekking tot de dakconstructie.

Bij één zwembad moeten nog maatregelen worden getroffen. De desbetreffende ondernemer moet voor maart 2020 maatregelen hebben getroffen anders mag het zwembad niet open voor publiek.

Het gaat dus niet alleen over gemeentelijke baden maar over alle openbare overdekte zwembaden binnen een gemeente.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.