Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zijn Lifeguards de toekomst?

Om de zwembaden in de gemeente Hollands Kroon tegen zo laag mogelijke kosten open te kunnen houden wordt er gestart met een cursus tot Lifeguard. Binnen de vier zwembaden die de gemeente rijk is wil men, bij voldoende aanmelding, in juli al gaan starten met de cursus.

De cursus is een initiatief van de zogeheten HOZE-groep (Hollands Kroon Overleg Zwembad Exploitatie). De cursus wordt in vier dagen verdeeld over de maand gegeven en is voor de deelnemers gratis. Er wordt les gegeven in alle disciplines van het zwembad.

Als tegenprestatie moeten de cursisten bereid zijn een aantal uren per week om, tegen een kleine vergoeding, toezicht te houden bij één van de baden. Op deze manier hoopt men dat de Lifeguards een aanvulling worden naast de vaste zwembadmedewerkers.

Het blijft alleen wel bijzonder dat men in de zomer start met de cursus, het najaar zou een beter moment zijn. De zwembaden in kwestie zijn: De Terp in Wieringerwerf, De Venne in Hippolytushoef, De Wirg in Winkel en Den Krieck in Breezand.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.