Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Optimist on Tour doet ook het zwembad aan

Als we denken alles al te hebben gehad is het ook mogelijk om te zeilen in het zwembad. Via Optimist on Tour in het zwembad kunnen kinderen kennismaken met een aantal aspecten van de watersport. De Optimist is een éénmans jeugdzeilboot voor kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar .

Tijdens dit landelijk gratis rondreizend watersportevenement leren de kinderen onder begeleiding van instructeurs zeilen in een Optimist, windsurfen, kanovaren en suppen. Sinds 2014 hebben al meer dan 50.000 kinderen kennisgemaakt met deze tak van sport.

Optimist on Tour in het zwembad worden er allerlei methodes geleerd om de veiligheid op het water te vergroten. De watersportbond organiseert het evenement in samenwerking met Sportfondsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.