Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zeemeerminzwemmen is een blijvertje

Zeemeerminzwemmen is nog steeds ongekend populair, wat begon als een soort ‘gimmick’ is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen zwemactiviteit. Overal in het land worden er wedstrijden georganiseerd, regionale, provinciale en zelfs een heus nationaal kampioenschap.

Er zijn drie leeftijdscategorieën waarin wordt gezwommen: 8 tot 10 jaar, 10 tot en met 12 jaar en ouder dan 12 jaar. Voorwaarde voor deelname aan een kampioenschap is wel dat de deelnemers lessen in zeemeerminzwemmen hebben gehad. De zeemeerminnen worden door een jury beoordeeld op snelheid (wie is het snelst over een bepaalde afstand), behendigheid (proeven van bekwaamheid) en als laatste de uitstraling (wie is het meest gracieus).

Waar een paar jaar geleden toch een beetje sceptisch naar werd gekeken krijgt het een steeds serieuzere vorm en blijkt het toch een blijvertje te zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.