Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Woestduin sluiten, focussen op zwembad De Zwoer

Helaas weer een zwembad dat met sluiting wordt bedreigd. Overdekt zwembad Woestduin in Doorn is verouderd, moet worden gerenoveerd en de gemeente is van mening dat het te kostbaar is om het bad open te houden. Het zwembad wordt geëxploiteerd Laco en het contract loopt eind volgend jaar af.

De gemeente wil zich daarna gaan focussen op zwembad De Zwoer in Driebergen, dat ook door Laco wordt geëxploiteerd. Uit een rapport van Grontmij bleek twee jaar geleden al, dat de gemeente door de keuze voor De Zwoer veel geld kan besparen. De gemeente moet eerst nog wel in gesprek met exploitant en de politiek over de toekomst van de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.