Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Woensdagmiddagen ideaal voor zwemactiviteiten

De woensdagmiddag is perfect om allerlei zwemactiviteiten te organiseren. Om de jeugd aan het zwemmen te houden kun je op deze middagen een aantrekkelijk activiteitenschema samenstellen.

Er wordt de laatste tijd al veel gediscussieerd over de zelfredzaamheid van kinderen, dit is de mogelijkheid om hieraan gehoor te geven.

Plan een survival middag, wak zwemmen, zwemtechnieken trainingen, sport en spel, schatduiken etc. etc. Er zijn tal van mogelijkheden om de jeugd voor het zwembad te blijven interesseren.

Maar zeker ook om de veiligheid van het zwemmen voor jeugd te bevorderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.