Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wisselende resultaten tot nu toe bij openluchtzwembaden

Openluchtzwembad De Sijsjesberg in Huizen heeft de 60.000-ste bezoeker verwelkomt van het seizoen. Sinds de opening van het zwemseizoen eind april dit jaar gaat het goed met de bezoekersaantallen van het zwembad. Vorig jaar eind juli stond de teller op 50.000 en nu dus al 10.000 meer. Het zwemseizoen heeft nog even te gaan, het duurt tot 4 september.

Zwembaden in de regio Midden Brabant daarentegen klagen over het wisselvallige weer van dit moment. Sommige hebben het al over het slechtste seizoen in 15 jaar. Het seizoen is nog niet over dus er kan nog van alles gebeuren. Een aantal topdagen en het seizoen is weer goed.

Op andere locaties in Nederland zijn er juist bezoekersrecords gebroken. Dus wat voor de ene regio geldt, geldt niet voor een andere. De openlucht zwembaden blijven in de meeste gevallen nog 3 weken open.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.