Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wie van de drie wordt het in Heusden?

De gemeente Heusden gaat op zoek naar een exploitant die de komende 5 jaar openluchtzwembad Het Run in Drunen gaat exploiteren. Afgelopen seizoen werd het zwembad door Optisport geëxploiteerd en dat verliep prima. En het weer heeft ook meer dan een positieve rol meegespeeld.

Hoewel Optisport aan alle voorwaarden heeft voldaan betekend het niet dat het bedrijf de komende jaren het zwembad gaat exploiteren. Naast Optisport worden Sportfondsen en Laco ook benaderd om mee te bieden.

Daarnaast wordt het in Heusden voor de start van het zomerseizoen 2018 investeren in een waterpomp die de cv-ketel gaat vervangen om zodoende de energiekosten omlaag te brengen.

Er is een maximum bedrag van 150.000 euro per jaar beschikbaar en de gemeente wil de aanbesteding uiterlijk half februari 2019 hebben afgerond. Na jaren van onrust lijkt de rust rondom de exploitatie eindelijk terug te keren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.