Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Whirlpools dicht vanwege legionella

De laatste jaren horen we er gelukkig nog maar mondjesmaat over. Maar in de whirlpools van zwembad Dijnselburg in Zeist is legionella geconstateerd. De whirlpools zijn daarom gesloten. Onder toezicht van de provincie Utrecht, afdeling Handhaving veiligheid en hygiëne, zijn er stappen ondernomen om de besmetting op te lossen. De uitslag van een latere controle heeft aangegeven dat nog niet alle sporen van legionella uit de whirlpools zijn verdwenen. Daarom blijven de whirlpools voorlopig nog gesloten. In samenwerking met de provincie Utrecht afdeling hygiëne en veiligheid zwembaden, en de GGD Midden-Nederland wordt er hard aan gewerkt om het legionella-probleem op te lossen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.