Welkom

moekesgat

Nieuws

Whats in a name?

Gebruikers en huidige medewerkers van de zwembaden De Slag en Bad Bloemendaal mochten namen bedenken voor het nieuwe zwembad.

Beide baden gaan op in het nieuwe bad dat uiterlijk 1 april 2018 opent en uit 30 namen die men heeft bedacht heeft het college van B & W vier namen genomineerd:

’t Nije Bad
Het is een nieuw bad (nije) en Nije slaat ook op Nijkerk, de gemeente waarin het bad staat.

Het Spoorbad
Het bad staat bij het spoor en het gebied heet Spoorkamp.

Jaap van der Krol Bad
Jaap van der Krol is jarenlang voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Zwembond geweest en was lid en enige tijd voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité. In die tijd richtte hij samen met de Nederlandse Sport Federatie de ‘Stichting Sportsupport’ op, om gezamenlijk het bedrijfsleven te kunnen benaderen.

De Bloemslag
Een samenvoeging van zwembad De Slag in Hoevelaken en Bad Bloemendal in Nijkerk.

Wellicht was het een beter idee geweest om een marketingbureau en de architect erbij te betrekken. Een naam moet namelijk ook lekker ‘bekken’ om goed te werken in de volksmond.
Er kan via deze link gestemd worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.