Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Westland is zeer royaal met verstrekken van subsidies

In het Westland weten ze te strooien met subsidies. Nergens anders wordt er zoveel geld besteedt aan subsidies voor zwembaden. De gemeente verleent deze subsidies zodat Westlanders voor een betaalbaar tarief kunnen sporten en bewegen. Maar de bedragen die de zwembaden ontvangen zijn niet mals.

Het college van B & W heeft aan de gemeenteraad voorgesteld om voor meerdere jaren subsidie te verlenen aan zwembad De Boetzelaer in Monster. De subsidie aan Stichting Zwem – en recreatiecentrum De Boetzelaer voor 2017 en 2018 per jaar is vastgesteld op 590.000 euro.

Er wordt aan de gemeenteraad ook een subsidie – uitvoeringsovereenkomst voorgesteld voor de periode 2022 ten behoeve van de exploitatie van 600.000 euro. Over 2019 moet de subsidie nog worden vastgesteld.

En dan heb je ook nog de zwembaden Maesemunde in s’-Gravenzande, De Hoge Bomen in Naaldwijk, Waterman Natuurlijk in Wateringen en Vreeloo in De Lier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.