Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Westland draagt veel bij aan de zwembaden

De gemeente Westland heeft opening van zaken gegeven over bijdrages aan de 5 zwembaden in de regio. De totale subsidie bijdrage van de gemeente is dit jaar bijna 2 miljoen euro. De Boetzelaer in Monster ontvangt 600.000 euro, het Naaldwijkse bad De Hoge Bomen krijgt 450.000 euro, Vreeloo in De Lier en Maesemunde in ‘s-Gravenzande krijgen ieder meer dan 400.000 euro subsidie.

De subsidie voor openluchtbad De Waterman in Wateringen is daarentegen slechts 40.000 euro. Dit zwembad is in handen van vrijwilligers en zal volgend jaar worden afgestoten. De gemeente heeft De Hoge Bomen in Naaldwijk  inmiddels in de etalage gezet. Het college van B & W is van mening dat de huidige exploitant niet in staat is om de exploitatie kostenneutraal te doen en dat geldt ook voor de andere exploitanten van de baden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.