Welkom

splash3

Nieuws

Wervingscampagne voor zweminstructeurs en lifeguards

Het gaat al tijden slecht met nieuwe aanwas van zweminstructeurs. De ‘oude’ garde neemt in grote getale afscheid omdat ze pensioengerechtigde leeftijd hebben behaald.

En heel veel jongeren kiezen niet voor het vak van zweminstructeur. Onaantrekkelijk en dat is begrijpelijk, kijk maar eens naar de rapporten over werken in een zwembad. Die zijn niet echt hoopgevend.

Maar desondanks wordt er werk gemaakt van het werven van nieuwe aanwas. In Amstelveen kunnen ze daar over meepraten.

Om het aanbod van zwemlessen te kunnen vergroten, is uitbreiding van het team van zweminstructeurs en lifeguards (toezichthouders) noodzakelijk.

Er is een kick-off gegeven voor de nieuwe wervingscampagne voor het aantrekken van meer zwembadmedewerkers in De Meerkamp.

De wervingscampagne heeft als slogan: ‘Kom in actie!’ Hiermee wordt bedoeld het in actie komen om te solliciteren en de actieve houding die past bij de functies lifeguard en zweminstructeur.

De medewerkers van zwembad De Meerkamp hebben model gestaan voor de campagne-uitingen. Als geen ander weten deze medewerkers hoe belangrijk het is om te leren zwemmen.

Vanuit het maatschappelijke belang wordt de wervingscampagne ook gericht op potentiële medewerkers die nog niet zijn opgeleid tot zweminstructeur of lifeguard.

Uiteraard moeten ze wel zwemvaardig zijn en het vak moet hen ook aanspreken. De mogelijkheid bestaat om een interne opleiding te volgen en tegelijkertijd te werken en stage te lopen in het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl