Welkom

splash3

Nieuws

Werkgroep Hessenbad in actie voor voortbestaan

De werkgroep Behoud het Hessenbad in Hoog-Keppel houdt een actieweek om zoveel mogelijk leden te werven om het lokale openluchtzwembad te behouden.

Vrijwilligers komen in die week met de vraag lid te worden van het zwembad om de leefbaarheid binnen de gemeenschap in stand te houden.

Een aantal jaren geleden heeft de gemeente Bronckhorst veel voorzieningen geprivatiseerd. In dat kader werden ook het Hessenbad overgedragen aan een stichting.

Daarbij werd een subsidie verleend om het zwembad minstens vijf jaar open te houden en dat geld is nu op. De stichting Hessenbad kan niet zonder subsidie en heeft daarom subsidie aangevraagd bij de gemeente, de Europese Unie en andere fondsen.

Een zwembad is voor een kleine gemeenschap een belangrijke voorziening en de actievoerders zijn bang dat eventuele sluiting ten koste gaat van leefbaarheid binnen het dorp. Het zwembad heeft namelijk ook belangrijke maatschappelijke en sociale functie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl