Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Werk aan de winkel in Waalwijk

In Waalwijk is acht jaar geleden het nieuw overdekte zwembad Olympia opengegaan en het gaat al jaren slecht met de exploitatie. De inkomsten en de bezoekersaantallen blijven ver achter bij de vooraf gestelde prognoses.

Het blijkt dat het aantal kinderen dat zwemlessen neemt steeds verder terugloopt en dat het zwembad steeds minder wordt gebruikt door verenigingen. Om het tij proberen te keren zijn er acties opgezet om de zwemlessen te promoten, alleen heeft dat weinig opgeleverd.

Aan de gemeentelijke bijdrage ligt het in ieder geval niet, zwembad Olympia en openluchtzwembad Zidewinde ontvangen maar liefst 1,1 miljoen euro per jaar. Het enige positieve is dat openluchtzwembad Zidewinde afgelopen zomer een recordjaar heeft gedraaid maar dat geldt voor alle openluchtbaden in Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.