Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Wereldrecordpoging bij Beerze Bulten

Nadat er vorig jaar een officieel wereldrecord is gevestigd bij Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze om met zoveel mogelijk mensen van de glijbaan te glijden binnen een uur, gaat het vakantiepark dit jaar wederom een poging wagen. De lat ligt dit keer nog hoger aangezien er maar liefst 565 mensen moeten deelnemen om een officieel record te vestigen.

Het wereldrecord dat Beerze Bulten probeert te verbreken is ‘The Longest human chain to pass through a hula hoop’, oftewel: met een lange menselijke slinger door een hoepel. Dit wereldrecord is in september 2014 gevestigd door 564 deelnemers in Ierland.

In 2014 werd er in het zwembad van Beerze Bulten een wereldrecord gevestigd met ‘de meeste mensen van een waterglijbaan binnen een uur’. Met 396 deelnemers heeft het vrijetijdspark hiermee een vermelding gekregen in het Guiness Book of World Records.

De recordpoging is groots opgezet en samen met de verblijfsgasten gaat er een serieuze poging gewaagd worden om wederom een wereldrecord in Beerze te vestigen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.