Welkom

splash3

Nieuws

Wereldkampioenschap Lifesaving in Nederland

Tot en met 18 september 2016 organiseert Reddingsbrigade Nederland onder auspiciën van de wereldreddingsfederatie International Life Saving de Wereld Kampioenschappen Lifesaving. Ruim 4.500 lifeguards uit 40 landen doen mee aan het evenement.

Er staan zeven verschillende WK-toernooien op het programma voor landenteams, clubteams en masters. De Pool Events worden georganiseerd in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. De Ocean Events worden georganiseerd op het strand van Noordwijk.

Reddingsbrigade Nederland bestaat uit 166 reddingsbrigades, 23.000 leden en zo’n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers. Reddingsbrigade Nederland is als sportbond aangesloten bij NOC*NSF en beschikt met de Lifesaving sport over een erkend topsportprogramma.

Het WK Lifesaving 2016 voor landenteams bestaat uit nationale teams van maximaal 6 dames en 6 heren. Aan het einde worden alle individuele en teamprestaties omgezet in punten. Op basis van deze punten wordt het totaalklassement opgemaakt. Nederland bezet met de nationale ploeg sinds het WK in 2014 de 6e positie op de wereldranglijst.

Via Facebook kunt u het evenement volgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl