Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wellnessplan Ameland weer helemaal terug bij af

Op een eiland gaat het er anders aan toe dan op het vasteland. Al jaren is men op Ameland bezig om een wellness plan van de grond te krijgen. En wel op de locatie van het oude en inmiddels vervallen subtropische zwembad Tropica Ambla.

Het naastgelegen hotel heeft sinds 2012 meerdere plannen ingediend maar telkens worden de plannen afgeserveerd door de gemeenteraad. Onder aanvoer van een projectontwikkelaar was er vorig jaar een plan aan de raad voorgelegd dat de kritiek van de raad eindelijk zou moeten doorstaan.

Maar de grootste lokale partij Ameland 82 in samenwerking met de coalitie hebben inmiddels besloten ook om dat plan tegen te houden. Op de plek van het vervallen subtropische zwembad achter Hotel Noordsee zou een modern wellnesscentrum moeten komen met hotelkamers.

Al met al lijkt het steeds meer op een persoonlijke kwestie te worden omdat er al aardig wat af geruzied is tussen raadsleden en de projectontwikkelaar. Dus ketst het laatste plan nu ook weer af, met als resultaat dat men nog stap verder is gekomen en weer terug is bij af.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.