Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wel of niet kopieën maken van ID?

De Mirandabad in Amsterdam werkt al een paar jaar met een legitimatieplicht. Daar is op zich niets nieuws aan. Veel zwembaden in Nederland hanteren deze methode na veelvuldig overlast van jongeren. Maar het De Mirandabad maakt ook selectief kopieën van identiteitsbewijzen van potentiële raddraaiers. En dat is, volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken, illegaal. Volgens het ministerie mag men niet zonder wettelijke grondslag een kopie maken van een ID bewijs. Voor het De Mirandabad is het de enige manier om overlastgevende jongeren te kunnen weren. Het stadsdeel Zuid is dan ook niet van plan om te stoppen met het kopiëren van identiteitsbewijzen. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.