Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Weinig belangstelling Keerpunt

De verkoop voor Aquapark Keerpunt in Zoetermeer is verlengd. Eerder melden wij al dat het Aquapark in de verkoop is gezet door de gemeente Zoetermeer. Nu blijkt dat er te weinig belangstelling is vanuit de markt en heeft de gemeente besloten om de openbare inschrijving te verlengen. Medio augustus sloot de gemeente Zoetermeer zowel het binnenbad als het buitenbad om verder kosten te besparen. Voor zwemlessen en banenzwemmen kunnen mensen nog wel terecht bij de twee gemeentelijke zwembaden De Driesprong en De Veur.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.