Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Weersafhankelijke openingstijden werken

De gemeente Bergen op Zoom lijkt een manier te hebben gevonden om de exploitatie van zwembad De Melanen in Halsteren te verbeteren.

Afgelopen zomer hanteerde de gemeente voor het eerst weersafhankelijke openingstijden, waarbij het zwembad ’s middags alleen open ging bij warm weer. Dat heeft er toe geleid  dat zwembad De Melanen voor het eerst sinds jaren het zomerseizoen weer positief heeft afgesloten.

Door gebruik te maken van de weersvoorspellingen van Weeronline.nl, werd dit op allerlei manieren gecommuniceerd en met resultaat. Dit jaar mocht het buitenbad 30.000 bezoekers verwelkomen, veel meer dan voorgaande jaren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.