Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Weer mensen onwel in Haags zwembad

Voor de tweede keer in korte tijd zijn een aantal mensen onwel geworden in zwembad De Houtzagerij in de Haagse Schilderswijk.

In het zwembad was het deze keer een groep vrouwen die aan het zwemmen waren en de vorige keer ging het om schoolkinderen tijdens een zwemles.

Het blijft een mysterie waarom de mensen onwel zijn geworden. In beide gevallen is er wel een verhoogd koolmonixide gemeten bij bepaalde personen. De brandweer die wederom metingen deed, constateerde verder geen onregelmatigheden.

Het zwembad blijft nu voorlopig dicht om de oorzaak verder te onderzoeken. De provincie Zuid-Holland is inmiddels een onderzoek gestart naar de oorzaak waarom opnieuw een groep zwemmers onwel is geworden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.