Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Weer een zwembad dicht vanwege de hoge gasprijzen

Er sneuvelt weer een zwembad dat niet meer in staat is om de hoge gasprijzen te betalen. Therapeutisch zwembad Waterwijs heeft besloten per juli 2022 de deuren te sluiten.

Veertig jaar lang konden Utrechters bij Waterwijs terecht voor onder meer hydrotherapie en zwemlessen. Maar sinds de coronacrisis heeft het zwembad het al zwaar.

Het zwembad kwam niet in aanmerking voor een subsidie van de gemeente Utrecht. Zwembad Den Hommel neemt de clienten over die nu zorg krijgen via Waterwijs.

En datzelfde geldt ook voor de zwemlessen. Medewerkers van Waterwijs kunnen gelukkig overgeplaatst worden naar de overkoepelende organisatie FysioHolland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.