Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Watervoetbal groeit uit tot een volwaardig evenement

De officiële voorrondes voor het NK Watervoetbal voor jongens en meisjes tussen de 9 en 12 jaar gaan weer starten. De winnende teams van de voorrondes plaatsen zich voor het vierde Nederlands Kampioenschap Watervoetbal op 28 december 2018 in zwembad De Grote Koppel in Arnhem.

Watervoetbal of Aqua Soccer wordt gespeeld in een zwembad met beweegbare bodem op een klein laagje water van 15 centimeter en met een zachte bal van 45 cm. Het veld is ongeveer 15 x 11 meter en een wedstrijd duurt acht minuten. Er wordt gespeeld in (gemengde) teams van vier kinderen en zonder keeper.

Door in een dun laagje water te spelen gaat het niet alleen techniek maar ook om behendigheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen kans maakt om te winnen.Watervoetbal is enkele jaren geleden bedacht door een medewerker van zwembad De Grote Koppel in Arnhem en groeit ieder jaar uit tot een groter evenement.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.