Welkom

splash3

Nieuws

Ongelofelijk raar maar waar

Twee weken geleden nog stemde de gemeenteraad van Enschede de bouw van een nieuw zwembad weg. Drie voorstanders van het zwembad waren op vakantie en zorgde voor een minderheid.

Te bizar voor woorden. Een project van meer dan 30 miljoen euro. Maar na allerlei protesten over de gang van zaken is toch besloten om het nieuwe zwembad te bouwen.

En er is ook 2 miljoen extra uitgetrokken voor recreatieve faciliteiten. Er komt een waterglijbaan, klimwand en waterval.

De nieuwbouw komt op de locatie  van het huidige subtropisch zwembad Aquadrome.

Als alles goed gaat, want dat weet je nooit, kan er in 2025 worden gezwommen.

A&P

WaterVision

WaterVision houdt zich sinds 2004 bezig met de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van LED onderwaterverlichting voor zwembaden, sauna’s en stadsfonteinen. De WaterVision LED onderwater verlichting onderscheidt zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst en optimale lichtverspreiding door het gehele zwembad. De verkoop vindt plaats via een internationaal netwerk van vertegenwoordigers en partners. Niet alleen in Nederland is de WaterVision LED verlichting in meer dan 70% van de zwembaden in gebruik, ook in Duitsland, België en Frankrijk werkt het WaterVision team hard aan de energiebesparende, duurzame LED oplossingen voor zwembaden.

www.watervision.nl

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl