Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwembad Flipje uit Tiel

Van de bijna 42.000 inwoners in Tiel hebben er 928 mensen hun stem uitgebracht voor een naam van het nieuwe zwembad.

Het huidige zwembad Groenedaal + wordt gesloopt zodra het nieuwe zwembad in gebruik wordt genomen en dat is eind van dit jaar.

Er kon gekozen worden uit drie namen: zwembad Waalslag, zwembad De Waal en Zwembad Waalkriek.

De shortlist van deze namen is bepaald door een aantal gebruikers en omwonenden van het zwembad.

Zwembad Waalslag is de naam van het nieuwe zwembad geworden, 46% van de 928 mensen kozen voor deze naam.

Dus het wordt niet zwembad Flipje, waar Tiel wereldberoemd mee is geworden, het populaire figuurtje van de jam uit de Betuwe.

De naam Waalslag lijkt meer op iets uit de Tweede Wereldoorlog. Men had beter de jeugd erbij kunnen betrekken…

A&P

WaterVision

WaterVision houdt zich sinds 2004 bezig met de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van LED onderwaterverlichting voor zwembaden, sauna’s en stadsfonteinen. De WaterVision LED onderwater verlichting onderscheidt zich door een uitzonderlijk hoge lichtopbrengst en optimale lichtverspreiding door het gehele zwembad. De verkoop vindt plaats via een internationaal netwerk van vertegenwoordigers en partners. Niet alleen in Nederland is de WaterVision LED verlichting in meer dan 70% van de zwembaden in gebruik, ook in Duitsland, België en Frankrijk werkt het WaterVision team hard aan de energiebesparende, duurzame LED oplossingen voor zwembaden.

www.watervision.nl

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.