Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Watergymles, nieuwe vorm van schoolzwemmen in Zutphen

In Zutphen heeft zwembad De IJsselslag een nieuwe vorm van schoolzwemmen bedacht. Kinderen uit de groepen 5 en 8 krijgen de komende jaren een uur per week watergymles.

Het zwembad zelf noemt het schoolzwemmen 2.0. Op een interactieve manier wordt er voortaan lesgegeven. Zo leren kinderen op een speelse manier reddingszwemmen, worden zwemvaardigheden verbeterd en ze krijgen ook les in wakzwemmen.

Het zwemmen in het algemeen wordt hierdoor gestimuleerd en men behoudt de kinderen voor het zwembad. Ruim 3700 kinderen van de basisscholen gaan binnenkort starten met deze nieuwe vorm van schoolzwemmen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.