Welkom

moekesgat

Nieuws

Watergymles, nieuwe vorm van schoolzwemmen in Zutphen

In Zutphen heeft zwembad De IJsselslag een nieuwe vorm van schoolzwemmen bedacht. Kinderen uit de groepen 5 en 8 krijgen de komende jaren een uur per week watergymles.

Het zwembad zelf noemt het schoolzwemmen 2.0. Op een interactieve manier wordt er voortaan lesgegeven. Zo leren kinderen op een speelse manier reddingszwemmen, worden zwemvaardigheden verbeterd en ze krijgen ook les in wakzwemmen.

Het zwemmen in het algemeen wordt hierdoor gestimuleerd en men behoudt de kinderen voor het zwembad. Ruim 3700 kinderen van de basisscholen gaan binnenkort starten met deze nieuwe vorm van schoolzwemmen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.