Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waterglijbanen steeds spectaculairder

Zwembad Poelmeer in Oegstgeest krijgt deze zomer een nieuwe spectaculaire interactieve waterglijbaan. Het zwembad bestaat ruim twintig jaar en is toe aan een grote renovatie. Begin dit jaar is de exploitatie van het zwembad overgedragen aan Optisport Exploitaties.

De realisatie van de interactieve glijbaan is in handen van Watergames & More en wordt voorzien van het zogeheten GoH2O Interactive. De nieuwe waterglijbaan in zwembad Poelmeer wordt een GoH2O Challenger. Dit wordt de eerste GoH2O Challenger met een extra grote diameter van 1,2 meter.

In de waterglijbaan zijn diverse technieken van GoH2O Interactive toegepast voor extra spanning waaronder LED verlichting, een speaker en een camerasysteem, voor een actiefoto, die op Social Media kan worden geplaatst.

watergames2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.