Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waterglijbaan als attractie om meer bezoekers te trekken

Waterglijbanen spreken altijd tot de verbeelding van kinderen. Bij het buitenbad van zwembad De Vallei in Veenendaal wordt er een nieuwe spectaculaire waterglijbaan geplaatst. Het gaat om een 20 meter lange waterglijbaan bij 4 meter breed.

Deze glijbaan is op zich bijzonder, omdat hij  breed is en de mogelijkheid biedt om met meerdere personen tegelijk van de glijbaan af te glijden. Met de nieuwe glijbaan biedt het zwembad de bezoekers een extra attractie en dus nog meer reden om naar het zwembad te komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.