Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waterbelasting zorgt voor onrust

Een Kamermeerderheid van in elk geval de regeringspartijen VVD en PvdA steunt een verhoging van de leidingwaterbelasting in 2014. Dit kan grote gevolgen hebben voor de zwembaden. Zwembaden zijn dan jaarlijks duizenden tot tienduizenden euro’s meer kwijt.De meeste zwembaden hebben het door de crisis al moeilijk, onder andere door het terugdraaien van de subsidies. Sinds dit jaar mogen ze bovendien geen energiebelasting meer terugvragen. Dus worden de zwembaden extra zwaar aangepakt. Als de plannen doorgaan dan zullen veel zwembaden in de problemen komen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.