Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wat voor nut heeft het om een dagje open te gaan?

Een aantal zwembaden zijn aangewezen om deel te nemen aan de testpilots van de overheid om weer open te gaan voor een beperkt aantal bezoekers in coronatijd.

Niet iedereen is daar blij mee en er zijn testlocaties die zelfs niet opengaan. Er is veel onduidelijkheid over de regels en anderen zien het nut er niet van in.

De kosten om open te gaan zijn veel hoger dan het opbrengt. Sommige locaties zijn ook compleet verrast dat ze op de lijst staan van de rijksoverheid.

Wat bijvoorbeeld nog niet duidelijk is of de honderd testzwemmers allemaal tegelijk mogen komen of dat ze in groepjes worden toegelaten.

Het is ook allemaal kort dag, sommige zwembaden hebben minder dan tien dagen om alles in gereedheid te brengen.

Het zal nog een hele klus worden om alles op tijd klaar te krijgen en in goede banen te leiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.