Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Zwemkleding regels in een zwembad? Wat wel en niet

Er is veel beroering ontstaan over een SBS6 aflevering van Mr. Visser Rijdt Visite. De welbespraakte TV rechter ging langs bij een stel waarvan de vrouw in kwestie de toegang was ontzegd bij een zwembad in Veendam.

Zij droeg een niets verhullend badpak in stringvorm en het zwembad legde haar een verbod op. Daar waren zij het niet mee eens dus schakelde ze Mr. Visser in. Na grondige bestudering raadde hij het stel aan om een kort geding tegen het zwembad aan te spannen.

De meeste zwembaden hanteren duidelijke regels als het gaat om zwemkleding en staat ook vermeldt bij de gedragsregels. Hieronder de regels die veel zwembaden hanteren:

Gebruikers van de zwembaden dienen gekleed te zijn in nette zwemkleding. De medewerkers van het zwembad zijn bevoegd om te beoordelen of de zwemkleding aan de normen van goed fatsoen voldoen. Indien de zwemkleding naar het oordeel van de medewerker niet voldoen aan de normen van goed fatsoen kan de toegang tot het zwembad direct worden ontzegd.

Dus kan het stel beter naar een zwembad van bijvoorbeeld een sauna gaan waar de regels minder streng zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.