Welkom

splash3

Nieuws

Hoe ziet de toekomst van het (openbare) zwembad eruit?

De traditionele zwembadsector heeft het zwaar. Subsidies verdwijnen, schoolkinderen blijven weg en vercommercialisering is aan de orde van de dag. Extra concurrentie volgt doordat ook steeds meer recreatiebedrijven voorzien in de behoefte om te “spelen met water”. Liggen er nog kansen voor de zwembadsector? Deze vraag staat centraal tijdens het Zwembad Congres op dinsdag 18 november. Meer informatie en aanmelden: pleisureworld.nl

Petitie voor zwembad
Een inwoner van Haaksbergen is een petitie gestart om zwembad De Wilder open te houden. De inwoner vindt dat bij sluiting van het zwembad te veel doelgroepen worden gedupeerd. De Wilder in Haaksbergen wordt gesloten, als het niet verkocht kan worden aan een externe partij. Dat is één van de maatregelen in het financiële herstelplan van de gemeente.

Zwembaden De Wijk en Zuidwolde in handen bevolking
Na zwembad Engeland in Ruinen moeten ook de baden van Zuidwolde en De Wijk geprivatiseerd worden. De gemeente De Wolden wil onderzoeken of de zwembaden met ingang van 2017 door inwoners beheerd kunnen worden. Doen ze dat niet, dan komt sluiting van de baden dichtbij.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl