Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Wat hebben we hier aan?

De verkiezing van zwembad van het jaar is weer gestart. Als eerste zijn alle openluchtzwembaden van Nederland aan de beurt en iedereen is direct genomineerd. Het is een publieksprijs, degene met de meeste stemmen krijgt, wint.

Voor de vijfde keer wordt deze ‘appels met peren vergelijken verkiezing’ gehouden. Het geeft geen reëel beeld van een zwembad dat zich echt onderscheidt van andere zwembaden. De stemmers worden verleid om via email te stemmen voor hun favoriete zwembad en krijgen vervolgens allerlei reclame boodschappen van sponsor bedrijven.

Het is een goed bedacht concept om mail adressen te werven. Deze vorm verkiezingen wordt in diverse sport categorieën uitgevoerd. Maar of het echt iets bijdraagt aan de ontwikkeling en de waardering van een zwembad, daar wordt aan getwijfeld. Het is een leuk PR moment voor de zwembaden, meer niet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl