Welkom

splash3

Nieuws

Wat een burgerinitiatief al niet teweeg kan brengen!

Vrijwilligers hebben de afgelopen week actie gevoerd voor het behoud van het Hessenbad in Hoog-Keppel. De balans is nu opgemaakt er is in totaal 48.000 euro opgehaald, ruim voldoende om het openluchtbad van de ondergang te redden.

Vrijwilligers probeerden zoveel mogelijk dorpelingen lid te maken van de nieuwe vereniging die het zwembad gaat exploiteren. Met een lidmaatschap krijg je voor 100 euro onbeperkt toegang tot het bad voor vier personen, 320 mensen hebben zich aangemeld als lid.

De gemeente heeft ook een duit in het zakje gedaan door de onroerend zaakbelasting, de huur voor de ligweide en de erfpacht kwijt te schelden.  Dat leverde ook nog eens 10.000 euro op en de rest kwam via sponsors binnen.

Een belangrijk argument om het zwembad te redden was de leefbaarheid van in het dorp en de omgeving. En dat heeft effect gehad omdat de inwoners bang zijn dat steeds meer voorzieningen wegvallen als men zich niet inzet voor behoud.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl