Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Warmtenetwerk om eigen warmtevoorziening te realiseren

In de gemeente Hardenberg heeft men de ambitie om in 2030 minimaal 30% van het energieverbruik duurzaam op te wekken. Een toekomstbestendig warmtenet zal hieraan een belangrijke bijdrage gaan leveren.

Een samenwerking van bedrijven de gemeente Hardenberg moeten de overgang naar duurzame energie in gang zetten. Hiermee zet de gemeente concrete stappen richting een duurzame, betrouwbare, betaalbare en toekomstbestendige warmtevoorziening.

Een belangrijke stap is al gezet, de restwarmte van een groot bedrijf wordt al hergebruikt voor het verwarmen van gebouwen. Het nabijgelegen zwembad De Slag maakt ook al gebruik van restwarmte van dit bedrijf en er is voldoende capaciteit om de levering van restwarmte uit te breiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.