Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waarschijnlijk einde inzicht?

Het wordt een moeilijke zaak om openluchtzwembad ’t Elderink te behouden voor Hengelo (gld). Na overleg met de gemeente Bronckhorst en exploitant ConeGroup is de lokale actiegroep Dorpsbelang tot die conclusie gekomen. De drie partijen hebben vorige maand met elkaar gesproken over de toekomst van het bad. Daaruit is naar voren gekomen dat de ConeGroup geen mogelijkheid ziet om het bad commercieel te exploiteren. Daarnaast ziet Dorpsbelang Hengelo geen heil in het oprichten van een stichting voor het bad, draaiende op vrijwilligers. Daarmee lijkt sluiting van het zwembad, dat deze zomer in ieder geval nog wél opengaat, onvermijdelijk. Tenzij zich er nog een ander oplossing aandient.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.