Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waardergolf bestaat 10 jaar

Sportcomplex Waardergolf in Heerhogowaard bestaat tien jaar. Het sportcomplex bestaat uit een zwembad, sporthal, vergaderruimte en een horeca-afdeling. Zwembad Waardergolf verwacht naast het 10-jarig bestaan ook nog eens de twee miljoenste bezoeker. De afgelopen tien jaar heeft Waardergolf zich behoorlijk ontwikkeld op het gebied van het aantrekken van verschillende doelgroepen, maar ook op gebied van energieverbruik.

Verschillende energie maatregelen hebben er voor gezorgd dat het energieverbruik de laatste jaren behoorlijk is gedaald. Op gebied van milieu vervult Waardergolf een voorbeeldrol. Waardergolf behaalde als eerste zwembad van Nederland het Internationale keurmerk Green Key voor zwembad en sportcomplexen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.