Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waar gaat die 100 miljoen euro heen van het kabinet?

In ieder geval niet naar de commerciële zwembaden. Alleen gemeente gerelateerde zwembaden kunnen gebruik maken van de pot van 100 miljoen euro.

Dit tot grote teleurstelling van Stichting NSWZ (Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid).

Voorzitter Shiva de Winter is van mening dat niet gemeente gerelateerde zwembaden en zwemscholen ook een tegemoetkoming moeten ontvangen.

Commerciële zwembaden en zwemscholen dienen ook een publiek en maatschappelijk belang. Deze zwembaden en zwemscholen zijn ook geraakt door de coronacrisis.

Maar vooralsnog komen ze niet aanmerking voor een tegemoetkoming. Daarentegen zwembad De Fakkel in Ridderkerk waarschijnlijk wel.

Over het boekjaar 2020 is er maar liefst een tekort ontstaan van 857.500 euro! De gemeente Ridderkerk gaat aanspraak maken op de landelijke compensatieregeling om het tekort af te dekken.

Of in het megatekort het metershoge hekwerk rondom het zwembad is meegenomen is niet bekend, lees gerelateerde artikelen.

 

 

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.