Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waalwijk gaat voor duurzaam en energieneutraal

Overdekte zwembaden worden vanaf 2030 verplicht om gasloos te zijn. Dat is wat de overheid op grond van landelijke regelgeving heeft bepaald.

En het gaat al de goede kant op. Het ene zwembad na het andere gaat van het gas af. Zo ook in Waalwijk bij zwembad Olympia.

De gemeente investeert bijna 600.000 euro om het zwembad energieneutraal te maken. Waalwijk wil grote stappen maken op het gebied van duurzaamheid. De plannen voor een duurzamer en gasloos zwembad sluiten daar bij aan.

De huidige gasgestookte cv-ketels gaan vervangen worden door warmtewisselaars met warmtepompen. Ook wil de gemeente de luchtbehandeling en het klimaat in het zwembad verbeteren. En het zwembad wordt aangesloten op een lokaal warmtenet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.