Welkom

splash3

Nieuws

Wat is er aan de hand bij zwembad Het Keerpunt?

Sinds de overname van zwembad Het Keerpunt door de Poolschool rommelt het in Zoetermeer. Er is zelfs al een debat geweest over de eventuele wantoestanden in het zwembad. De omgevingsdienst van de gemeente zou geconstateerd hebben dat het met de hygiëne van het zwembad niet goed zou zijn gesteld.

Zwembad Het Keerpunt is vorig jaar in twee delen opgesplitst, de gemeente heeft het 25 meter bad verkocht aan H2O Poolschool, die al geruime tijd lesgeeft in het bad. Sweet Lake Wellness is de nieuwe eigenaar van het recreatiegedeelte en buitenbad.

H2O Poolschool is al geruime tijd actief in Het Keerpunt met zwemles en diverse andere activiteiten zoals doelgroepen zwemmen. De nieuwe eigenaren van Sweet Lake Wellness meldde vorig jaar dat ze zo snel wilde beginnen met de verbouwing van het binnenbad tot een modern sauna complex. Maar tot op heden is dat nog niet gerealiseerd.

Maar wie zijn Sweet Lake Wellness? Er is weinig terug te vinden op internet. Er is geen website of Facebook en van H2O is alleen maar een Facebook pagina terug te vinden. Al met al een vreemde situatie en constructie van het geheel.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl