Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

VSG trapt open deur in met enquête

De bedrijfvoering van de meeste zwembaden staat al jaren onder druk en dat heeft vooral te maken met de oplopende kosten die men kwijt is aan energie.

Zwembaden zijn om die reden al jaren actief bezig om in samenwerking met  gemeenten, provincie, overheid en externe partijen om op allerlei manieren energie te besparen.

Omdat te realiseren moeten er stappen worden gemaakt en daarbij is het van belang dat deze stappen in de juiste volgorde plaatsvinden met als uiteindelijke doel om energieneutraal te worden.

De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft een enquete laten uitvoeren onder zwembadmanagers en de conclusie laat zich al raden.

‘Zwembaden vinden klimaatverandering belangrijk en zijn bezig met energiebesparing. De meesten zwembaden verwachten in ieder geval over twintig jaar klimaatneutraal te zijn’.

U kunt de enquete via deze link inzien en downloaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.