Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vrijwilligers renoveren zwembad in twee maanden tijd

Openluchtzwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp is bijna gerenoveerd. De gemeente Hollands Kroon besloot in maart van dit jaar ruim 1 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de renovatie.

Het zwembad werd aan het einde van het zomerseizoen in 2020 door de Omgevingsdienst gesloten. Het zwembad voldeed niet meer aan de huidige wet- en regelgeving.

Dit was reden voor de gemeente Hollands Kroon om te onderzoeken hoe de levensduur van het zwembad kon worden verlengd.

De afgelopen periode zijn bijna 40 vrijwilligers aan de slag gegaan om het zwembad te renoveren. Vanwege de coronamaatregelen ging dit wel in groepen van maximaal tien personen.

Door de tomeloze inzet van de vrijwilligers is de renovatie bijna klaar en kan het openluchtzwembad dit seizoen weer open.

Voor de definitieve opening moet de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord nog wel akkoord geven. Door renovatie kan het zwembad de komende 15 jaar weer vooruit.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.