Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vreemde situatie bij zwembad Dijnselburg in Zeist

Sinds het nieuws bekend is geworden over de privatisering van zwembad Dijnselburg in Zeist lijkt er iets aan te hand te zijn bij het zwembad.

Bezoekers melden dat de openingstijden zijn beperkt, zelfs woensdagsmiddag en in het weekend zijn er beperkte openingstijden. Uit navraag blijkt ook dat veel medewerkers ziek thuis zitten of zijn gedemotiveerd.

Vier jaar geleden is er nog voor ruim een miljoen euro in het zwembad geïnvesteerd om het te verduurzamen. De gemeente wil op dit moment nog geen reactie geven, maar erkend wel de problemen.

Of de problemen zijn ontstaan door de voorgenomen privatisering is nu de hamvraag?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.