Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Vormgeving zwemdiploma inzet voor rel

Alle zwembaden van Optisport hebben sinds kort een zelf vormgegeven zwemdiploma rondom hun eigen zwemlesfiguurtjes Zed & Sop. Het Nationale Raad Zwemdiploma’s  (NRZ) is daar zo ontstemt over, dat ze de erkenning voor het nationaal zwemdiploma voor Optisport hebben ingetrokken, meldt het AD.

Optisport geeft zwemles volgens een eigen methode dat is gebasseerd op de stripfiguurtjes Zed & Sop en is een samenwerking aangegaan met de KNZB voor een nieuwe zwemlesmethode.

Het nieuwe Optisport diploma zou teveel verwarring veroorzaken bij ouders en kinderen, is de  mening van NRZ. Optisport vond het juist hoog tijd voor een upgrade van de vormgeving van het diploma. Het nieuwe diploma sluit  beter aan in het totaal plaatje van de eigen ontwikkelde zwemlesmethode. Zie eerdere berichtgeving hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.