Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Voorrondes NK Watervoetbal succesvol

De eerste voorrondes van het nieuwe fenomeen voor de zwembaden, het NK Watervoetbal, zijn inmiddels gehouden en met veel succes. In zwembad De Grote Koppel in Arnhem vond één van de voorrondes plaats. Zestien enthousiaste teams streden om de felbegeerde titel. De Grote Koppel is de initiatiefnemer van het NK Watervoetbal.

De grote finale is op 22 december ook in De Grote Koppel in Arnhem. Hier strijden 16 teams uit heel Nederland om de eerste titel Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Dit nieuwe evenement gaat zeker een groter vervolg krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.